Skip to main content

Despre noi

Societatea a fost înființată în anul 2000 în județul Sălaj sub denumirea FOLIRAF , având ca obiect de activitate producția de folie și ambalaje din polietilena. Societatea s-a dezvoltat în mod constant achiziționând noi tehnologii, lărgindu-și baza de produse și numărul de clienți.

În anul 2011 a fost înființat un nou punct de lucru în Jud. Bihor, municipiul Oradea, cu această ocazie fiind achiziționate noi tehnologii de fabricație prin accesarea a două programe de finanțare nerambursabilă. Societatea a efectuat investiții majore în echipamente de producție, diversificând gama de produse și crescând calitatea acestora.

Începând cu anul 2018 sediul principal a fost mutat în locația din Oradea, societatea schimbându-și totodată și denumirea în SIGMAPACK .

În prezent producem o gamă variată de ambalaje din polietilena LDPE HDPE MDPE destinate diverselor sectoare industriale din țară și din străinătate.

Clienții noștri beneficiază de un foarte bun raport calitate /preț pentru produsele livrate, de termene reduse de executare și livrare a comenzilor, de personalizarea produselor și de asistență în alegerea tipului de ambalaj necesar.

Produsele realizate sunt adaptate cerințelor clienților asigurând obținerea celui mai bun pret raportat la necesitățile de ambalare. Parteneriatele de lungă durată pe care le avem cu clienții noștri sunt expresia seriozității de care dăm dovadă în relațiile comerciale.

Consultanță

În cazul în care nu știți tipul de ambalaj de care aveți nevoie vă putem îndruma în vederea alegerii acestuia, oferindu-vă soluții complete încă din faza de proiectare și până la faza de producție.

Coș de cumpărături0
Nu există produse în coș!
Continuă cumpărăturile