Skip to main content

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid, in maxim 48 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica si a sarbatorilor legale. Sc Sigmapack Srl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10 – 16.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

Valoarea transportului difera, in functie de volumul si greutatea marfii dar si de adresa de livrare. La solicitarea clientului putem calcula un cost estimativ.

Clientii nostri beneficiaza de acelasi tarif la curier  pe care il are si Sigmapack

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Sc Sigmapack Srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Sc Sigmapack Srl care includ: forta majoraCoș de cumpărături0
Nu există produse în coș!
Continuă cumpărăturile