Skip to main content

Imprimare – Personalizare

Imprimare

Pentru toate tipurile de produse se oferă imprimarea în următoarele variante:

  1. Imprimare inline – monocrom, cu dimensiuni până la 130×400 mm. Este tipul de imprimare utilizat pentru a imprima pe folia produsă caracteristicile acesteia (identificare material și destinație). Opțional pot fi imprimate logoul sau datele clientului. Imprimarea se realizează într-o singură culoare la alegerea clientului.
  2. Imprimare multicoloră până la 6 culori+policromie, la lățimi până la 1400 mm. Acest tip de imprimare vizează amabalajele care au scop de promovare&marketing. În funcție de destinație se pot utiliza vopsele rezistente UV sau compatibile cu normele alimentare.
Personalizare

Opțiunile de personalizare sunt variate în funcție de destinație și cerințele dvs.:

  • Găuri pentru aer – se pot efecua un număr stabilit de găuri pe fiecare tip de produs pentru a ușura procesul de ambalare.
  • Găuri antisufocare – în funcție de dimensiunea produsului pot fi realizate un anumit număr de găuri pentru a împiedica sufocarea accidentală
  • Microperforații – se pot realiza microperforații în produse pentru a facilita eliberarea lentă a aerului.
  • Preopen – în cazul sacilor de dimensiuni atipice se poate realiza predeschiderea acestora fapt ce ușurează procesul de ambalare
  • Ambalare personalizată – fie că este vorba de saci sau folii acestea pot fi ambalate în pachete sau pe role în funcție de cerințele dvs.
  • Tratamente speciale – sacii sau folia pot fi aditivați conform cerințelor – antistatic/vci/antifoc/elastic/antifreeze, etc .
  • Etichetare – toate produsele realizate pot fi etichetate conform cerințelor.
Coș de cumpărături0
Nu există produse în coș!
Continuă cumpărăturile